Top 6 eco-vriendelijke beauty merken om te volgen

MMalou 20 september 2023 23:07

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het zeker de moeite waard om te kiezen voor groene beauty. Maar welke eco-vriendelijke beauty merken verdienen echt jouw aandacht? Hier is onze top 6 van merken die je zeker moet volgen.

1. Dr. Hauschka

Dr. Hauschka is al jaren een pionier op het gebied van eco-vriendelijke cosmetica. Hun producten zijn biologisch, natuurlijk en dierproefvrij. Van hun herstellende gezichtsoliën tot hun voedende lippenbalsems, Dr. Hauschka heeft een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten.

2. Weleda

Weleda staat bekend om hun natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ze gebruiken alleen ingrediënten van hoge kwaliteit en hun producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Bovendien zijn hun verpakkingen 100% recyclebaar.

3. RMS Beauty

RMS Beauty is een Amerikaans merk dat bekend staat om hun natuurlijke en organische make-up. Hun producten zijn niet alleen mooi, maar ook goed voor je huid.

4. Aesop

Aesop is een Australisch merk dat bekend staat om hun hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Ze combineren moderne wetenschap met natuurlijke ingrediënten om effectieve en duurzame producten te creëren.

5. Burt's Bees

Burt's Bees is een populair merk voor natuurlijke huidverzorging en make-up. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur en hun producten zijn dierproefvrij.

6. Lush

Lush is al jaren een favoriet onder de liefhebbers van natuurlijke cosmetica. Van bruisballen tot shampoos, hun producten zijn handgemaakt, dierproefvrij en verpakt in recyclebare verpakkingen.

Merk Beschrijving
Dr. Hauschka Biologische, natuurlijke en dierproefvrije cosmetica
Weleda Natuurlijke huidverzorgingsproducten en recyclebare verpakkingen
RMS Beauty Natuurlijke en organische make-up
Aesop Hoogwaardige huidverzorgingsproducten met moderne wetenschap en natuurlijke ingrediënten
Burt's Bees Natuurlijke huidverzorging en make-up, dierproefvrij
Lush Handgemaakte, dierproefvrije cosmetica in recyclebare verpakkingen

Deze eco-vriendelijke beauty merken maken het makkelijker om een duurzame keuze te maken in je beauty routine. Ze laten zien dat je geen compromis hoeft te sluiten tussen kwaliteit en duurzaamheid in cosmetica. Dus waar wacht je nog op?

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.